HomeBannerUpdate.png
3 januari 2023
Leestijd 2 minuten
Deel op social media
healthylifestyle_youtube_linkedin_facebook_twitter

Healthy lifestyle

Om het jaar maar gelijk goed te beginnen. LEEFSTIJL is belangrijk. Gezonde voeding, voldoende beweging, weinig alcohol drinken, niet roken en een gezond gewicht: het draagt allemaal bij aan je gezondheid en levenskwaliteit.

Wie hier aandacht voor heeft, neemt zijn gezondheid serieus en doet zichzelf een groot plezier. Daarom spreekt dat ons als Kindermedicijn zeer aan! We dragen graag ons steentje bij aan een gezonde samenleving, met gezonde mensen en een gezondheidszorg die betaalbaar blijft.

Door een gezonde leefstijl wordt de kans op kanker verkleint, en neemt ook het risico op diverse welvaartsziekten af.

Een gezond leven begint bij jezelf!

Wat je in het dagelijks leven doet heeft invloed. Het is geen hogere wiskunde maar begint bij simpele keuzes, binnen handbereik voor iederéén. Neem bijvoorbeeld eens wat vaker de trap, eet een appel in plaats van een reep chocolade en drink voldoende water gedurende de dag in plaats van frisdrank.

Ziektes zijn niet altijd te voorkomen, maar we kunnen zelf zorgen voor een zo goed mogelijke uitgangspositie. Zo kan een goede weg worden ingeslagen. Wie gezond leeft is aan zet, en heeft de eerste stap gezet!